Stijn Vranckx

22 maart 1982

Hageland - Dijlevallei - Leuven

info at natuurgidsfestijn.be

GSM : 0 vier 8 negen 22 88 88 (spam vermijden)

BTW BE 0779.808.437.

 

Ik ben een enthousiaste vogelkijker met uitgebreide kennis over ons Vlaams landschap. Vooruit gaan vind ik leuk maar stil staan is even mooi. Lachen en relativeren is belangrijk. En niet alles te serieus nemen. Al moet dat soms wel.

 

Werkervaring heb ik op uiteenlopende plaatsen opgedaan. Vijf jaar in de gamewereld, vijf jaar in de afvalsector en kortere periodes in het onderwijs, kringloopwinkel, jeugdwerk en horeca. Gids- en natuurervaring bij de Vrienden van Heverleebos en Meerdaalwoud vzw. En ik werk mee aan de ideeën en recepten bij Leo Pancakes. Koken vind ik ook tof. Sinds maart 2022 werk ik 60% bij Natuuracademie als educatief medewerker. Als vrijwilliger ben ik actief betrokken bij Natuurpunt Leuven en Natuurpunt Vlierbeek. Vogeltrektellingen bij de Natuurstudiegroep Dijleland staan ook op de agenda.

 

In 2017 heb ik de beslissing genomen om af te stappen van het voltijds werken en mijn grootste interesse, de natuur, te volgen. Begonnen met opleiding natuurgids bij Natuurpunt CVN om dan aan te sluiten bij Natuurmanagement bij Inverde. En zo heb ik verder het beleid bestudeerd. Ik kan hier talloze quotes boven halen over mijn parcours. Maar die helpen je niet vooruit. Tijdens mijn wandelingen geef ik je graag advies en geef ik dat duwtje dat ik soms ook hard nodig heb.

 

En nu ben ik hier aan beland. Om jullie onze lokale natuur en de aanwezige vogels beter te begrijpen en nog mooier te vinden. Want reken maar dat er mooie plaatsen zijn. Dat heeft corona ons geleerd en dat zal ook zo blijven.

 

Contacteer me graag voor verdere vragen of wie weet, tot in het veld!

 

 

GOEDE VRIENDEN

Naam  
E-mail  
Bericht